Audiențe acordate de către subprefecți

Subprefecții Județului Suceava , acordă audiențe conform următorului program:

  • Subprefect Alexandru-Marian SALUP-RUSU, în ziua de joi a săptămânii 2 din luna, în intervalul orar: 12:00 – 14:00, la sediul Instituției Prefectului Județului Suceava, situată la adresa: str. Ștefan cel Mare nr. 36 , Suceava.
  • Subprefect Daniel PROROCIUC, în ziua de joi a săptămânii 4 din luna, în intervalul orar: 12:00 – 14:00, la sediul Instituției Prefectului Județului Suceava, situată la adresa: str. Ștefan cel Mare nr. 36 , Suceava.

Înscrierea în audienţă se va face pe bază de cerere scrisă, depusă la Instituţia prefectului – Judeţul Suceava – Compartimentul Informare Relaţii Publice şi Secretariat sau trimisă la adresa de email audiente@prefecturasuceava.ro, cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte, sau on-line prin completarea formularului electronic situat aici. Data si ora si ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail care ați utilizat-o.

Formularul de înscriere în audiență poate fi descărcat de aici.

Începand cu data de 1 martie 2007, funcţionarii Instituţiei Prefectului acordă audienţe cetăţenilor în toate zilele lucrătoare, în cadrul biroului amenajat special în acest sens, situat la parterul instituţiei.
Pentru programul de audienţe zilnice nu este necesară programarea!