Permise auto și înmatriculări

Noile modalități de achitare a contravalorii permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie, începând cu data de 01.10.2020 pot fi consultate aici.

Incepând cu data de 22.09.2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculări Vehicule Suceava se va deschide un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii. Mai multe detalii pot fi obținute de aici.

Comunicatul D.R.P.C.I.V. privind valabilitatea documentelor eliberate de serviciile publice comunitare regim permise de conducere  și înmatricularea vehiculelor poate fi consultat aici.

Comunicatul privind modul de păstrare a combinației numărului de înmatriculare a vehiculului ce urmează a fi radiat în cadrul programului de stimulare a innoirii parcului auto național poate fi consultat aici.