Permise auto și înmatriculări

Anunț!
Având în vedere că prin Codul Muncii  „Rusaliile” sunt stabilite zile libere, în perioada 20 – 21.06.2021 nu se vor desfășura activități cu publicul.
Ordinul Prefectului nr. 207 din 21.04.2021 privind modificarea programului de lucru al Compartimentului înmatriculări şi evidenţa vehiculelor rutiere din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava, poate fi consultat aici. Astfel în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 11.00-14.00, respectiv duminică, în intervalul 11.00-15.00 se vor desfăşura activităţi de preluare a cererilor de înmatriculare/transcriere a vehiculelor de la persoanele fizice, în baza programărilor online.
Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activității de examinare la proba teoretică vor fi respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:
  • respectarea distanțării sociale între persoanele care așteaptă pentru a susține proba teoretică de cel puțin 2 m față de persoana din apropiere;
  • în interiorul sălii de examinare la proba teoretică, candidații vor utiliza în mod obligatoriu măști de protecție;
  • se interzice accesul în sala de examinare a candidaților a căror temperatură corporală este mai mare de 37,3 grade celsius;
  • în sala de examinare are voie să intre doar persoana care urmează să fie examinată/reexaminată, ceilalți candidați asteptând în exteriorul acesteia lângă geam;

Noile modalități de achitare a contravalorii permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie, începând cu data de 01.10.2020 pot fi consultate aici.

Incepând cu data de 22.09.2020, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculări Vehicule Suceava se va deschide un sediu secundar de lucru în municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii. Mai multe detalii pot fi obținute de aici.

Comunicatul privind modul de păstrare a combinației numărului de înmatriculare a vehiculului ce urmează a fi radiat în cadrul programului de stimulare a innoirii parcului auto național poate fi consultat aici.