Audiențe

NOTĂ: 

Ca urmare a incendiului produs în data de 06.03.2021 la acoperișul mansardat al Palatului administrativ situat în municipiul Suceava, str. Ștefan cel mare nr. 36, județul Suceava în care funcționa Instituția Prefectului – județul Suceava, activitatea acesteia se desfășoară, temporar, în spații ale Muzeului Național al Bucovinei – Muzeul de Istorie, situat în municipiul Suceava, str. Ștefan cel Mare nr. 33, județul Suceava.

Dat fiind faptul că activitatea se desfășoară într-o instituție muzeală, cu respectarea activităților și programului acesteia, inclusiv a măsurilor de acces și a celor dispuse pentru prevenirea și combaterea pandemiei COVID – 19, la nivelul Instituției Prefectului – județul Suceava s-au stabilit o serie de măsuri care să nu conducă la perturbarea acestora.

Pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, audiențele cu publicul la nivelul instituției sunt suspendate. Persoanele care se confruntă cu probleme urgente sau situații care nu pot fi amânate sunt rugate să se adreseze sau să trimită documente în format electronic pe adresele de email: prefsv@prefecturasuceava.ro , prin completarea on-line a formularelor sau prin intermediul serviciilor postale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!