Hotărâri ale C.J.S.U. Suceava

Comunicate de presă, date statistice Coronavirus la nivelul județului Suceava Legislație
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 76 din 23.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75 din 21.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 74 din 20.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 72 din 18.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 71 din 17.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 70 din 16.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 69 din 15.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 68 din 13.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 66 din 10.11.2020 privind punerea la dispoziție unor unități medicale din județel Suceava a unui număr de trei construcții ușoare din elemente modulare, aflate în gestiunea Instituției Prefectului – Județul Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 65 din 10.11.2020 privind punerea la dispoziție unor unități medicale din județel Suceava a două construcții ușoare din elemente modulare, repartizate cu titlu gratuit de la rezervele de stat, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 64 din 10.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 63 din 06.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 62 din 02.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 61 din 02.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc în unitățile de învățământ de pe raza municipiului Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 60 din 01.11.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 59 din 30.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 58 din 30.10.2020 privind modificarea Scenariilor de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Suceva începând cu data de 02.11.2020, poate fi consultată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 57 din 28.10.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 56 din 28.10.2020 privind aprobarea unor măsuri de prevenire a răspândirii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 55 din 26.10.2020 privind modificarea Scenariilor de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din municipiul Rădăuți, respectiv comuna Mușenița, poate fi consultată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 54 din 26.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 53 din 26.10.2020 privind privind solicitarea scoaterii de la rezerva de stat a unor mijloace necesare organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava,  poate fi consultată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 52 din 23.10.2020 privind solicitarea scoaterii de la rezerva de stat a unor mijloace necesare organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava,  poate fi consultată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 51 din 23.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 50 din 23.10.2020 privind aprobarea Scenariului de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Suceava începând cu data de 26.10.2020, poate fi consultată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 49 din 22.10.2020 privind avizarea și înaintarea către Ministerul Sănătății a Listei de suplimentare a spitalelor/sectoarelor suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți COVID-19 în județul Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 48 din 22.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Suceava, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 47 din 19.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, respectiv la nivelul unităților administrativ-teritoriale Solca și Dorna- Arini, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 46 din 19.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, respectiv la nivelul unităților administrativ-teritoriale Câmpulung Moldovenesc, Solca, Adâncata și Sadova, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 45 din 16.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, respectiv pentru completarea Hotărârii CJSU nr. 43 din data de 15.10.2020, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 44 din 16.10.2020 privind aprobarea Scenariului de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ  din județul Suceava, începând cu data de 19.10.2020, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 43 din 15.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, respectiv schimbarea unor Scenarii de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 42 din 14.10.2020 privind aprobarea scenariului de funcționare pentru Colegiu Național „Petru Rareș” Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 41 din 12.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 40 din 09.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, poate fi vizualizată aici.
 • Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 38 din 07.10.2020 privind dispunerea unor măsuri pentru diminuarea impactului riscului epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Suceava, poate fi vizualizată aici.